We zijn Jeroen en Yésenia Klomp.

Onze liefde voor de Boerboel begon met Amira, zij trok het leven binnen van Jeroens ouders en koos het hart van Jeroens moeder.

Wij hebben Amira mogen zien opgroeien, zij heeft ons besmet met het Boerboel virus, Amira heeft twee nestjes voor gebracht van in totaal 5 puppies.

Eén daarvan was Imara (Maartje). Maartje heeft nog meer los gemaakt bij Jeroen en later ook bij Yésenia. Jeroen en Maartje waren onafscheidelijk van elkaar. Zij waren met elkaar verbonden op een niveau waar je als men alleen maar van kan dromen. 

Yésenia kreeg steeds meer een band met Maartje ondanks dat ze geen hond gewend was met zijn drieën  hebben we heel veel meegemaakt en het zwaarste moment was dat Maartje ziek werd. Dat was het moment dat onze wereld instortte. We moesten afscheid nemen van ons lieve Maartje.

We wilde na Maartje wel weer een Boerboel, maar wilde wel op een goede manier rouwen en een plekje geven. Na ongeveer een maand of 3 zagen we bij Boerboelhoeve dat er puppies waren.Via messenger contact gelegd en voor we het wisten hadden we een afspraak gemaakt, wij gingen kijken en namen een klein oud knuffeltje van Maartje mee. 

Heerlijk geknuffeld met alle puppies en er was een dame bij dat bij Yésenia bleef knuffelen, ze was zo leuk aan het spelen met de knuffel van Maartje als of het zo moest zijn. Jeroen wilde haar oppakken en ze piepte en ging meteen naast Yésenia staan. "Mama" bescherm mij van die man. Wel wilde we weer een teefje. 

Na twee dagen dat we geweest waren zag Yésenia een foto van onze Kimmy.

Toen wist ze Yésenia dat is mijn hond. Toen het tijd was om de pup te mogen ophalen heeft de pup de naam Kimara Claudetteke gekregen, we noem haar Kimmy.